Home » Afvallen met mijnstreefgewicht

Ik was op zoek naar een website voor me vriendin omdat zei graag op een gezonde manier wil afvallen. Maar zed vond niet echt iets wat bij haar past. toen ben ik eens gaan rondzoeken op het www en toen vond ik een website waarvan ik zoiets had van ja dat zou best wel eens wat voor haar kunnen zijn. Dus heb ik haar gewezen op de website Mijnstreefgewicht.nl er is veel informatie te vinden over afvallen met shakes en andere producten. Over het algemeen als je zoekt op afvallen kom je op webwinkels terecht die alleen maar producten willen verkopen. Maar de website van mijnstreefgewicht biedt echt de informatie die voor mijn vriendin relevant is.

Ook hebben hun wel een gedeelte voor het aanbieden van producten maar ik krijg niet het gevoel dat ze daarop focussen. Ik heb het gevoel dat ze er echt zijn om mensen te voorzien van informatie en dat je producten via hun kunt kopen echt maar een bijzaak is. Je kunt je gratis aanmelden voor hun nieuwsbrief waarin ze regelmatig tips en trucs in vertellen en soms eens een speciale aanbieding hebben maar zeker niet storend. Ik zou eens zeggen neem gewoon een kijkje want kijken kan geen kwaad toch. ik ben er zelf al wijzer van geworden en ze hebben ook een gedeelte waar je een gratis proefpakket kunt aanvragen zonder verplichtingen. Mijn vriendin is erg tevreden over de website en ik heb begrepen dat ze binnen kort hun website uitbreiden met een forum waar je met andere mensen in contact kunt komen die ook bezig zijn met afvallen.